Hjem
/
Karriere

Bli en Protector

Hos oss i Brimer bidrar alle til å beskytte kritisk infrastruktur og rent vann. Vi er The Protectors. Hos oss er det plass til drivende dyktige talenter og erfarne travere som vil forbedre liv. Sammen sikrer vi morgendagens samfunn.

Vi har for tiden ingen utlyste stillinger

Ledige stillinger

Lærling Polymerkompositt
Kvamsøy
Les mer

Hva gjør en lærling hos Brimer? I Brimer har du sjansen til å lære deg et praktisk fag. Du må være villig til å lære, bruke hendene dine og produsere deler kundene våre blir stolte av. Vi lager tanker og kar som gir folk i hele verden rent vann, god mat og trygge arbeidsplasser.

Sammen sikrer vi morgendagens samfunn

Vi jobber sammen for å forbedre og verne om liv som skapes og leves over og under vann. Vi er alltid åpne for nye mennesker. På den måten kan vi beskytte og bevare livsviktig infrastruktur og rent vann.

Hos oss får du et godt og trygt arbeidsmiljø der du kan bidra med din kunnskap, dine erfaringer og dine ideer. Vi vet at gode medarbeidere gjør det beste for kunden og selskapet. Her får du sjansen til å bidra til bærekraftige løsninger som bevarer – og varer.

Vårt engasjerte team oppnår viktige mål som bidrar til en mer bærekraftig verden for kundene, og støtter opp om innovasjon, utvikling og arbeidsplasser der vi holder til.

Møt "The Protectors"

Over 100 engasjerte medarbeidere jobber daglig med oppdraget det er å beskytte og styrke livsviktig infrastruktur for marine og kommunale virksomheter. Møt noen av dem her.

«Hvorfor jeg har blitt her i 17 år? Her har jeg kjekke kollegaer som løfter meg på en dårlig dag, som jeg ler med hver dag og som virkelig står på for å skape gode produkter. Jeg har fått sjansen til å lære nye metoder og verktøy, og ser resultater av det jeg gjør.»

Gry Støylen
produksjonsarbeider, Brimer Kvamsøy

«Jeg blir motivert av å bidra til mer bærekraftig produksjon og nye arbeidsplasser i landbasert oppdrett. I Brimer får vi sjansen til å være tett på en bransje i vekst og endring. Den store variasjonen i markeder vi arbeider med gjør at det aldri blir stille og kjedelig i Brimer.»

Fredrik Ryslett
salgssjef, landbasert oppdrett

«Etter 20 år i bygg og anlegg ville jeg prøve noe nytt. Her fikk jeg det jeg ønsket meg: et fremoverlent selskap som vil vokse i Norge – og i utlandet. Har du lyst kan du alltid bygge karriere. Du kan være montør og oppleve nye land, utvikle produkter og nå nye markeder.»

Vidar Waage Hansen
prosjektsjef i Brimer

«Det er motiverende å se at produktene tar form, og se fremgangen helt fysisk. Vi er heldige sånn sett; som får brukt kroppen til å skape noe konkret. Det gjør vi i et godt samarbeid mellom alle, der det også er mange med glimt i øyet. Det gjør arbeidsdagen ekstra kjekk.»

Vebjørn Brekke
formann, vakuum, Brimer Kvamsøy

«Som tidligere toppidrettsutøver vet jeg at vi trenger både enere og lagfølelse. Det er det i Brimer. Hele laget står klart om det butter imot, men det er også lov å skille seg ut, lov å komme med nye ideer til utviklingsområder  vi ikke har tenkt på. Ennå.»

Erika Skarbø
HR- og HSEQ-leder