Home
/
Service & ettermarked

Service & ettermarked

Vi beskytter kritisk infrastruktur og rent vann. Derfor følger vi gjerne vårt utstyr og våre prosjekter fra overlevering og gjennom driftsfasen. Det gir varig trygghet for deg som kunde.

Varig trygghet for dine anlegg

I Brimer utvikler og bygger vi tanker, basseng, kar, anlegg og andre produkter som beskytter, bevarer – og varer. God service og riktig vedlikehold er avgjørende for å sikre effektiv og bærekraftig drift av anleggene. Derfor tilbyr service- og ettermarkedsavdelingen både oppfølging og rammeavtaler.

Vi er en kompetent aktør som kan følge utstyret eller anlegget ditt gjennom hele livsløpet. Gjennom over 40 år i bransjen har vi lang erfaring og høy kompetanse på utstyret vi leverer, og vi kan tilby komplette service- og vedlikeholdstjenester for alle våre anlegg og produkter.

Våre takløsninger kan sikre dine anlegg og tanker for fremtiden.
Våre serviceteknikkere ettermonterer gjerne takluker, veggluker, flenser, leidere og annet du trenger.
Vi utfører service på anlegg for vann og avløp. Vi har eget servicepersonell som kan våre produkter, rør, UV og elektro.

Avtaler tilpasset dine behov

Avtalene om service og ettermarked blir tilpasset deres behov. Ofte gjør vi avtaler om årlig kontroll, oppgradering og service av tanker, kar og utstyr på pumpestasjoner og vann- og avløpsbehandlingsanlegg.

Ta gjerne kontakt, og hør hvordan vi kan skape den tryggeste service- og ettermarkedsavtalen tilpasset dine behov.