Hjem
/
Subsea strukturer

Subsea-strukturer

Vi beskytter over og under vann. I over 30 år har vi levert subsea-strukturer i kompositt til hele verden. Korrosjonsfrie løsninger som lever lenge, gir varig trygghet for deg som kunde. Med flere typer beskyttelsesstrukturer, sugeanker og utstyr for kabeloverganger kan vi løse dine behov.

Erfaren samarbeidspartner

Vi har alltid vært på jakt etter nye løsninger som gjør kritisk infrastruktur for samfunn og næringsliv tryggere. Vi var blant de første som brukte kompositt til subsea-strukturer for olje- og gassnæringen. Før var vi kjent som Compocean. Nå er vi en del av den ledende leverandøren av løsninger i kompositt, Brimer, med egen produksjon i Norge og Latvia.

I over 20 år har våre ingeniører i Compocean og Brimer designet, analysert, produsert og levert kompositt- og stålkonstruksjoner, og vi utforsker stadig nye områder for dette lette, effektive og varige materialet. Vi har vært pionerer i å utvikle subsea-komposittløsninger for olje- og gassindustrien. Vi gjør gjerne større EPC-prosjekter.

Våre ansatte har også deltatt med papers på flere konferanser i USA, Frankrike, Storbritannia, Sverige, Finland og Norge. Utvikling hos oss inkluderer design og analyse, utvikling av spesielle tester og deltakelse i utvikling av retningslinjer. Vi har blant annet arbeidet i R&D-programmer med SINTEF.