Hjem
/
Karriere
/
Lærlinger

Bli lærling hos oss

Brimer har lærlinger i polymerkomposittfaget, og er godkjent lærebedrift. Hos oss kan du lære deg et praktisk yrke der du hver dag ser resultatene av hva du har gjort.

Hva gjør en lærling hos Brimer?

I Brimer har du sjansen til å lære deg et praktisk fag. Du må være villig til å møte opp, lære, bruke hendene dine og produsere deler kundene våre blir stolte av. Vi lager tanker og kar som gir folk i hele verden rent vann, god mat og trygge arbeidsplasser.

Du lærer deg å produsere, reparere og vedlikeholde, og bruker både hendene dine og maskiner til å gjøre jobben. Hos oss får du opplæring i de ulike maskinene og teknikkene du trenger.

Hva er polymerkompositt?

Polymerkompositt er et materiale som har høy kvalitet, stor styrke, lav vekt og påvirker miljøet lite. Det er flere og flere som bruker dette i produktene sine. I Brimer leverer vi blant annet løsninger for oppdrett, industri, vann og avløp i kommunene og offshore.

Hvordan er arbeidsmiljøet?

Det er god stemning på jobb, og det er mange ulike mennesker her. Både i kantina og på båten ut til jobb om du trenger det, møter du hyggelige kolleger som både vil hjelpe deg til å mestre jobben din og som liker å le og tulle litt.

Hvordan kommer jeg meg til jobb?

Lærlingene våre arbeider på fabrikken på Kvamsøya. Det går egne pendlerruter med båten M/S Liv fra Larsnes og Åram, og folk pendler fra ulike deler av Søre Sunnmøre til arbeid hos oss.

Hva slags utdanning kan jeg ha for å bli lærling hos Brimer?

Den letteste veien til læreplass hos er å gå Vg1 Teknologi- og industrifag og Vg2 Industriteknologi. Oppdatert oversikt over hvilke skoler som tilbyr dette finner du på Vilbli.no.

Kan jeg ha praksis/utplassering hos Brimer?

Vi i Brimer tar gjerne en prat med deg, og om du er interessert kan du også ha praksis/utplassering hos oss.

Hvem tar jeg kontakt med?

Kontakt gjerne HR- og HSEQ-leder Erika Skarbø eller produksjonssjef Thomas Ristesund om lærlingplass, praksis eller utplassering.

Navn Navnesen
Tittel