Publisert

Utbygging av ny produksjonshall i Liepaja, Latvia

Av
Navn Navnesen

Forrige uke markerte vi en milepæl i Brimers historie! Ikke nok med at vi feiret vårt 50-årsjubileum med kake, men vi sendte også en beskjed til fremtidige generasjoner ved å plassere en tidskapsel i fundamentet til vårt nye produksjonsanlegg i Liepaja. Det nye produksjonsområdet vil være på omtrent 2.000 m². Dette gir oss muligheter til å produsere større strukturer i kompositt som kan kranes rett ombord i lasteskip og sette seil for fremtiden.

For ENTEC Group og vår merkevare BRIMER markerte tidskapselseremonien i Liepāja sist uke en viktig milepæl for vårt selskap. Vi er et vekstselskap, og det nye anlegget i Liepāja sikrer oss kapasitet til å vokse, samt en unik mulighet til å sende store komposittstrukturer direkte til våre kunder fra vår egen dypvannskai. Som et internasjonalt selskap med global virksomhet er vi overbevist om at investering i økt kapasitet i en tollfri sone, gir oss en kostnadseffektiv løsning for å posisjonere oss i et konkurransepreget landskap. Vi ser frem til å ta det nye anlegget i bruk senere i år, sier CEO Håvard Haanes.

LSEZ AS Norplast Piemare er et selskap i ENTEC Group og begynte å operere i Liepaja for flere år siden, men fremtil nå har det imidlertid fungertsom et stuverfirma som sørget for eksport av store strukturer produsert i Saldus. Saldus ligger en god time inn i landet med bil ifra kysten.

Navn Navnesen
Tittel