Publisert
January 31, 2024

Brimer med knallstart på 2024

Av
Navn Navnesen

Brimer stuper ut av startblokkene i 2024. Vi har allerede sikret betydelige kontrakter innen fiskebearbeiding og industri. Til tross for en fin og rolig julefeiring har Brimers salgssjef Helge Kvamme sikret fire tank-kontrakter til lagring av blodvann, ensilasje, fiskeoljer og fiskeproteiner.

«Det som er ekstra gledelig med disse prosjektene er at de alle er i forskjellige land. Brimer er i ferd med å bygge et navn utenfor Norge. For oss er det ekstra gøy å kunne eksportere noe annet enn båter og båtutstyr fra den maritime klyngen på Sunnmøre. Nå blir det solide Brimer-tanker i Skotland, Danmark og England i tillegg til Norge,» kan Helge Kvamme stolt fortelle.

Betydningsfull milepæl for Brimer

«Disse avtalene markerer en betydelig milepæl for Brimer, og vi er stolte over å kunne bidra i bærekraftige sektorer som ensilasje, fiskeolje og proteiner. Dette representerer en betydelig utvidelse av Brimer sin ekspertise innen lagringsteknologi, samtidig som det styrker vår globale innflytelse,» sier CEO i Brimer, Håvard Haanes.

«Kundene verdsetter høyt våre korrosjonsfrie løsninger med svært lang levetid. Vårt engasjement for kvalitet, sikkerhet og bærekraft vil være kjernen i disse prosjektene, og disse prosjektene understreker vår evne til å møte de unike behovene til ulike sektorer. Det representerer en bekreftelse på vår konkurransekraft både nasjonalt og internasjonalt,» avslutter Haanes.

Godt med arbeid i første halvår

Disse fire prosjektene gir Brimer en veldig god start på året. Produksjonen av lagringstankene begynner med en gang. Vi i Brimer forventer å fullføre de ulike prosjektene i løpet av første halvår. Dette gir god aktivitet i vår produksjon på Kvamsøya fremover, og stor aktivitet for våre montører ute hos kunde for å ferdigstille prosjektene.

Navn Navnesen
Tittel