"Vi bygger stort for å kunne drive uten for høy tetthet.
Nå vurderer vi å investere i to nye 28-meterskar"

Ottar Vartdal, Vartdal Fiskeoppdrett

Oppdrettskar

Vi leverer oppdrettskar i alle størrelser, med diameter opptil 28 meter og høyde etter kundens ønske. Vår unike måte å kombinere GAP (Glassfiber Armert Polyester) og betong, muliggjør bygging av svært store enheter. Vi skreddersyr komplette løsninger med utrustning etter dine behov
 

Smoltkar

Med sine glatte, hygieniske innsider har Brimer-tankene blitt et selvfølgelig valg på mange landbaserte oppdrettsanlegg. Fleksibilitet med hensyn til design, montering og spesialiserte løsninger, kombinert med stor styrke, gjør tankene uungåelige
til landbasert oppdrett. 

Ensilagetanker

Ensilasjetanker er for oppbevaring og behandling av eksempelvis fiskeslo. Med sine glatte og korrosjonsfrie innsider har Brimer-tankene blitt et selvfølgelig valg på mange oppdrett og fiskeindustrianlegg.

(Til venstre på bildet ser du en tank i stål, til høyre står en tank fra Brimer i GAP.)

Fôrtanker

Med sine glatte innsider, solide glassfiberelement og kompetanse har Brimer-tankene blitt et selvfølgelig valg på mange anlegg. Lang opparbeidet erfaring og fleksibilitet med hensyn til design og montering, kombinert med stor styrke og konet bunn gjør tankene ideelle til krevende masse i ulike former. 

Pumpestasjon

Dette er GAP-forskalinger med armering som vi ferdigstiller på vår fabrikk og som fraktes til kunder. Der kan pumpebrønnen settes på planert underlag på sjøbunnen og enkelt fylles med betong. 
Vi sørger for at betongvolumet er tilstrekkelig for å unngå oppdrift . Når betongen er herdet, kan brønnen tømmes for vann og pumpene installeres. Da gjenstår kun tilkobling av sjø- og landledning, så er anlegget operativt.

Skal du i gang med et lignende prosjekt?

La oss snakke sammen i dag! 


Dag A. Davik
Salgssjef oppdrett

Se bilder av utvalgte prosjekter